Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.182.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Quintin Kapitein Quintin Kapitein uit Oosterhout schreef op mei 31, 2024 om 8:45 pm
Vandaag in 1 keer geslaagd en dat heb ik zeker te danken aan Roos, van de lessen die ik heb gehad heeft er eigenlijk geen 1 vervelende tussen gezeten. Ze is ook altijd wel in voor een praatje of een grapje tussen door en dat houd de lessen ook leuk om te volgen. Ben hier ook zeer dankbaar voor
Kaรฏn Kaรฏn uit Ulvenhout schreef op maart 19, 2024 om 12:09 pm
Het waren hele leuke lessen met Roos! Roos heeft erg veel geduld en is erg rustig en duidelijk. Ze past zich ook heel goed aan naar jouw leer tempo/wensen. Ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs, bedankt Roos!
Viviane Viviane uit Made schreef op maart 14, 2024 om 10:15 am
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd. Ben er super blij om en ben super dankbaar er voor dat ik bij rijschool roos mocht lessen. Ik vond de lessen altijd super fijn omdat alles rustig werd uit gelegd en ook altijd iets kon vragen als je iets niet snapte of iets moeilijk vond.
Jimmie Jimmie uit Oosterhout schreef op maart 12, 2024 om 1:08 pm
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. In het begin was het even wennen met mekaar, maar na een tijd was het kei gezellig. Altijd wat grapjes tussendoor maar het autorijden had natuurlijk voorrang ๐Ÿ˜‰
Sophie Sophie uit Raamsdonksveer schreef op februari 20, 2024 om 3:24 pm
Ik ben vandaag in รฉรฉn keer geslaagd voor het praktijkexamen. Ik heb de lessen bij Roos als zeer prettig ervaren. Ik was altijd vrij angstig in de auto, maar over die angst heeft ze mij compleet heen geholpen. Roos geeft rustig les en geeft je de tijd om eventuele problemen in het verkeer zelf op te lossen. De lessen waren precies wat ik nodig had om op een relaxte manier te leren autorijden. Bedankt Roos! Je zal me vast wel eens in het wild op de weg tegenkomen.
Maida Maida uit Oosterhout schreef op februari 2, 2024 om 4:16 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald. Ik heb super veel van Roos geleerd op een leuke manier. We konden vaak lachen in de auto, maar er werd uiteraard ook hard gewerkt. In het begin was ik erg onzeker, alles tegelijk etc. Maar Roos heeft mij een zelfvertrouwen boost gegeven! Roos handelt in kleine stapjes en luistert ook goed naar jou als persoon. Ik ga de lessen zelfs een beetje missen ๐Ÿ˜‰ Kortom ik ben super blij dat ik voor Roos heb gekozen, echt een aanrader!!
Sanne Sanne uit Chaam schreef op januari 9, 2024 om 4:55 pm
10 maanden geleden ben ik begonnen met lessen bij roos. Altijd tevreden geweest leuke grapjes kunnen maken en serieus gesprekken kunnen hebben. Ik ben super blij dat ik destijds voor roos heb gekozen en ben vandaag met een mooi resultaat geslaagd dankjewel voor de fijne ritten en de leuke grapjes!!
Sofie Sofie schreef op december 28, 2023 om 2:51 pm
Bij Roos fijne en gezellige rijlessen kunnen volgen. Toen mijn ietwat duistere humor eenmaal bekend was ook leuke grapjes kunnen maken. In 1x geslaagd. Ik ben tevreden!
Myrte Myrte uit Rijen schreef op juni 19, 2023 om 1:59 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, na de tip van haar en CBR om voor een faalangst examen te gaan. Super fijne en leerzame lessen gehad. De rust en het vertrouwen dat Roos uitstraalt, kan je op een gegeven moment zelf overnemen. Zowel op het moment dat je iets niet goed doet, als dat je wel iets goed doet krijg je het van Roos te horen. Roos super bedankt voor je geduld en alles. En ik gun iedereen zo'n fijne instructeur als jou.
Sanne Sanne uit Breda schreef op april 5, 2023 om 5:41 pm
Ik heb hele fijne rijlessen gehad van Roos. Ze legt alles rustig uit en ziet wanneer je iets spannend vind. En we hebben vaak gezellige gesprekken gehad in de auto. Bedankt Roos!
Fleur Broeders Fleur Broeders uit Made schreef op december 23, 2022 om 4:47 pm
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. De lessen waren enorm leerzaam en leuk! Nogmaals heel erg bedankt Roos voor de lessen en voor de rust die jij uitstraalt!
Tjallien de Witte Tjallien de Witte uit Breda schreef op december 4, 2022 om 12:43 pm
In 1x geslaagd voor mijn praktijk examen deze week. Heel blij met autorijschool Roos, Roos is heel rustig en kijkt naar wat jij nodig hebt in het proces en sluit de lessen daar op aan. Heel fijn. Dankjewel Roos!
Jim van Domburg Jim van Domburg uit Oosterhout schreef op oktober 20, 2022 om 5:44 pm
Dankzij Roos, in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Veel dank hiervoor en bedankt voor de leuke en leerzame lessen.
Mara Mara uit Oosterhout schreef op oktober 10, 2022 om 4:06 pm
Dankzij Roos en haar aanbeveling om een faal-angst examen te doen in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Bedankt Roos, voor de leerzame en vooral gezellige lessen!!
Brian Brian uit Geertruidenberg schreef op juni 22, 2022 om 11:34 pm
Zeer leerzame lessen! Ze Legt alles goed en duidelijk uit. Heb hier veel plezier mee gehad en was altijd leuk om een babbeltje te doen tijdens het lessen๐Ÿ˜‰.
Aron van Oosterhout Aron van Oosterhout uit Oosterhout schreef op maart 17, 2022 om 3:10 pm
De lessen van Roos waren altijd leerzaam en heb veel plezier gehad tijdens de lessen! Daardoor nu mijn rijbewijs binnen. Bedankt!
Joke Flintrop-van Zon Joke Flintrop-van Zon uit Oosterhout schreef op november 16, 2021 om 1:35 pm
Beste Roos, Ik wil je via deze weg bedanken voor de 4 lessen die ik bij jou heb mogen volgen. Ik, met mij 86 jaar, had behoefte aan deze extra lessen omdat ik een nieuw automaatje wilde gaan kopen. Jij hebt mij weer bewust gemaakt dat ik beter moet opletten in het verkeer en dat ik aan het verkeer deelneem. Daarin ben je in geslaagd, bedankt daarvoor. Ik zal jou bij mijn senior vrienden aanbevelen als die ook een opfriscursus nodig hebben.
Mart Mart uit Oosterhout schreef op oktober 16, 2021 om 8:14 am
De rijlessen bij Roos heb ik als erg prettig ervaren. Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald, kan ik zelf lekker veel kilometers gaan maken. Bedankt Roos!
Lars Lars uit Raamsdonk schreef op september 15, 2021 om 5:04 pm
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen, en dat was waarschijnlijk niet gelukt zonder mijn tijd met Roos. De begeleiding tijdens alle rijlessen is van topkwaliteit geweest. Roos is een kalme, geduldige en vriendelijke instructrice die op een opbouwende en duidelijke manier kan uitleggen waar je verbeterpunten liggen. Ze hecht veel waarde aan een tempo dat op jouw voortgang aansluit en weet haar professionalisme uit te drukken in korte maar krachtige feedback en persoonsgerichte begeleiding. Super bedankt voor de begeleiding en nog veel succes met je huidige en toekomstige leerlingen!
Saltanat Saltanat uit Rijen schreef op juli 22, 2021 om 8:19 pm
I was trained at Roos driving school in English language successfully. And would like to express my gratitude for her high professionalism and quality of training. More over Roos is a calm, attentive and patient instructor, who gives information in a very accessible and understandable way. Simply just a person with whom it is comfortable to communicate. Roos, thanks for sharing your experience, big empathy and support! Have a lot of success in your business and many grateful students like me!