Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.192.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Brian Brian uit Geertruidenberg schreef op juni 22, 2022 om 11:34 pm:
Zeer leerzame lessen! Ze Legt alles goed en duidelijk uit. Heb hier veel plezier mee gehad en was altijd leuk om een babbeltje te doen tijdens het lessen๐Ÿ˜‰.
Aron van Oosterhout Aron van Oosterhout uit Oosterhout schreef op maart 17, 2022 om 3:10 pm:
De lessen van Roos waren altijd leerzaam en heb veel plezier gehad tijdens de lessen! Daardoor nu mijn rijbewijs binnen. Bedankt!
Joke Flintrop-van Zon Joke Flintrop-van Zon uit Oosterhout schreef op november 16, 2021 om 1:35 pm:
Beste Roos, Ik wil je via deze weg bedanken voor de 4 lessen die ik bij jou heb mogen volgen. Ik, met mij 86 jaar, had behoefte aan deze extra lessen omdat ik een nieuw automaatje wilde gaan kopen. Jij hebt mij weer bewust gemaakt dat ik beter moet opletten in het verkeer en dat ik aan het verkeer deelneem. Daarin ben je in geslaagd, bedankt daarvoor. Ik zal jou bij mijn senior vrienden aanbevelen als die ook een opfriscursus nodig hebben.
Mart Mart uit Oosterhout schreef op oktober 16, 2021 om 8:14 am:
De rijlessen bij Roos heb ik als erg prettig ervaren. Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald, kan ik zelf lekker veel kilometers gaan maken. Bedankt Roos!
Lars Lars uit Raamsdonk schreef op september 15, 2021 om 5:04 pm:
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen, en dat was waarschijnlijk niet gelukt zonder mijn tijd met Roos. De begeleiding tijdens alle rijlessen is van topkwaliteit geweest. Roos is een kalme, geduldige en vriendelijke instructrice die op een opbouwende en duidelijke manier kan uitleggen waar je verbeterpunten liggen. Ze hecht veel waarde aan een tempo dat op jouw voortgang aansluit en weet haar professionalisme uit te drukken in korte maar krachtige feedback en persoonsgerichte begeleiding. Super bedankt voor de begeleiding en nog veel succes met je huidige en toekomstige leerlingen!
Saltanat Saltanat uit Rijen schreef op juli 22, 2021 om 8:19 pm:
I was trained at Roos driving school in English language successfully. And would like to express my gratitude for her high professionalism and quality of training. More over Roos is a calm, attentive and patient instructor, who gives information in a very accessible and understandable way. Simply just a person with whom it is comfortable to communicate. Roos, thanks for sharing your experience, big empathy and support! Have a lot of success in your business and many grateful students like me!
Kenny Kenny uit Oosterhout schreef op juli 19, 2021 om 10:12 pm:
Dankzij de goede rijlessen (rustige begeleiding, focus op de belangrijke aspecten in het verkeer en vriendelijke begeleiding door Roos) ben ikzelf in juli 2021 in 1x geslaagd voor mijn rij-examen. Dit was vanwege mijn autisme-achtergrond een extra drempel, die ik mede dankzij Autorijschool Roos in 1x heb gehaald. Een aanrader!
Lois Lois uit Geertruidenberg schreef op maart 19, 2021 om 12:31 pm:
Dankzij Roos heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ze benadert je op een rustige manier zodat je je snel op je gemak voelt en geeft opbouwende kritiek waar je echt wat aan hebt. Een aanrader dus! ๐Ÿ‘
Birgit Birgit uit Oosterhout schreef op december 11, 2020 om 7:49 pm:
Hele fijne, duidelijke en ontspannen lessen gehad! Door corona duurde het allemaal wat langer, maar dankzij Roos heb ik toch op tijd mijn rijbewijs kunnen halen voor ik ging verhuizen. Nu door de fijne lessen vol vertrouwen zelf op pad. Dankjewel Roos!
Natasja Natasja uit Breda schreef op november 24, 2020 om 8:10 pm:
Ik heb een hele fijn tijd gehad om bij Roos te mogen lessen. Het heeft even geduurd maar door, door te blijven gaan ben ik vandaag eindelijk geslaagd! Wat heb ik het leuk gehad tijdens de lessen, ik ga de gezelligheid missen! En roos, nogmaals heel erg bedankt voor alles!๐Ÿ˜ƒ
gunther gunther uit dongen schreef op oktober 24, 2020 om 5:58 pm:
heel erg fijn en ontspannen je rijbewijs halen bij roos eerst de theorie heeft roos met 1 op 1 les mij er door heen gesleept de praktijk stap voor stap op een heel ontspannen en rustig tempo super roos bedankt voor mijn rijbewijs ik raad iedereen roos aan en zoek niet verder.
Daphne Daphne uit Oosterhout schreef op augustus 21, 2020 om 6:50 pm:
Vanaf het begin alles rustig stap voor stap opgebouwd en nu zelfstandig de weg op dankzij Roos! Door de rustige manier van lesgeven onwijs veel geleerd. Fijn dat ik door de kaart altijd wist wat ik de volgende les kon verwachten en wist wat ik al goed kon, maar ook wat ik nog moest oefenen. Ondertussen was het altijd gezellig in de auto. Zo voel je je al snel op je gemak. Ik ga de leuke lessen stiekem toch wel missen. Dankjewel Roos.๐Ÿ˜
Jip Jip uit Oosterhout schreef op juli 13, 2020 om 6:00 pm:
Dankzij Roos heb ik vorige week woensdag mijn rijbewijs in 1x gehaald en ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee. De weg er naar toe liep met ups & downs maar kwam altijd goed. Roos hield altijd goed rekening met mij en legde altijd alles goed uit en hielp daarmee heel erg goed๐Ÿ˜ƒ Ps. Roos als je ik je tegen kom zal ik wel even zwaaien ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
Mathima Tinkhof Mathima Tinkhof uit Oosterhout schreef op juli 3, 2020 om 1:04 pm:
Dankzij Roos haar vele geduld en goede hulp vandaag mijn rijbewijs behaald! De lessen heb ik als heel prettig en gezellig ervaren. Echt een aanrader๐Ÿ‘ Bedankt Roos!! Ik ga de leuke lessen zeker missen ๐Ÿ˜Š
Floor Floor schreef op juni 16, 2020 om 6:55 am:
Beide dochters hebben bij Roos gelest. Eentje met autisme en eentje met faalangst.Allebei de 1e keer geslaagd. Het fijne aan Roos is dat er ook goed contact is met een ouder. Niets is teveel als je iets vraagt. Qua rijles instructie is Roos duidelijk, geduldig en rustig.
Dimitri Dimitri uit Oosterhout schreef op februari 20, 2020 om 9:49 am:
Ik vond het een goeie en leuke evaring om bij roos te mogen lessen, heb er veel van geleerd
Pelle Bonink Pelle Bonink uit Tilburg schreef op december 21, 2019 om 11:44 am:
Ik ben afgelopen week in een keer geslaagd bij Roos. Het is altijd gezellig in de auto en de manier van les geven spreekt mij aan. Door middel van een formulier laat ze zien wat je kan verbeteren en kan je ook makkelijk je groei bekijken. Echt een aanrader !
Merijn Merijn schreef op oktober 31, 2019 om 3:45 pm:
Ik vond het lessen bij Roos heel fijn, en tijdens de lessen hebben we over veel verschillende onderwerpen gepraat. Ik ga de lessen missen.
Denise den Ridder Denise den Ridder uit Breda schreef op oktober 14, 2019 om 5:32 pm:
Ik heb een aantal opfrislessen gehad bij Roos, omdat ik al een hele tijd niet meer had gereden. Tijdens de lessen voelde ik me erg op mijn gemak, omdat Roos altijd rustig blijft en alles heel duidelijk uitlegt. De lessen hebben heel erg geholpen om weer met vertrouwen de weg op te kunnen. Bedankt voor de gezellige lessen! ๐Ÿ™‚
Larisa Larisa uit Oosterhout schreef op oktober 13, 2019 om 10:49 am:
Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. Het was niet altijd makkelijk, maar het is gelukt!ย  Dankzij de ervaring van Roos, haar geduld, hulp en humor. Ik ben zonder enige ervaring begonnen en nu zelfstandig achter het stuur! Als je het moelijk vindt om auto te rijden, dan raad ik je Roos rijschool aan!