Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.8.7 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Dimitri Dimitri uit Oosterhout schreef op februari 20, 2020 om 9:49 am:
Ik vond het een goeie en leuke evaring om bij roos te mogen lessen, heb er veel van geleerd
Pelle Bonink Pelle Bonink uit Tilburg schreef op december 21, 2019 om 11:44 am:
Ik ben afgelopen week in een keer geslaagd bij Roos. Het is altijd gezellig in de auto en de manier van les geven spreekt mij aan. Door middel van een formulier laat ze zien wat je kan verbeteren en kan je ook makkelijk je groei bekijken. Echt een aanrader !
Merijn Merijn schreef op oktober 31, 2019 om 3:45 pm:
Ik vond het lessen bij Roos heel fijn, en tijdens de lessen hebben we over veel verschillende onderwerpen gepraat. Ik ga de lessen missen.
Denise den Ridder Denise den Ridder uit Breda schreef op oktober 14, 2019 om 5:32 pm:
Ik heb een aantal opfrislessen gehad bij Roos, omdat ik al een hele tijd niet meer had gereden. Tijdens de lessen voelde ik me erg op mijn gemak, omdat Roos altijd rustig blijft en alles heel duidelijk uitlegt. De lessen hebben heel erg geholpen om weer met vertrouwen de weg op te kunnen. Bedankt voor de gezellige lessen! 🙂
Larisa Larisa uit Oosterhout schreef op oktober 13, 2019 om 10:49 am:
Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. Het was niet altijd makkelijk, maar het is gelukt!  Dankzij de ervaring van Roos, haar geduld, hulp en humor. Ik ben zonder enige ervaring begonnen en nu zelfstandig achter het stuur! Als je het moelijk vindt om auto te rijden, dan raad ik je Roos rijschool aan!
Charlotte Charlotte uit Breda schreef op augustus 2, 2019 om 9:29 pm:
Voordat ik bij Roos terechtkwam, was ik bij een andere rijschool al 2x gezakt. Dit maakte me erg onzeker over mijn rijvaardigheid, waardoor ik eigenlijk liever helemaal wilde stoppen met mijn rijopleiding. Uiteindelijk raadde mijn zusje, die al bij Roos leste, me aan een proefles te nemen. Ik voelde me bij Roos altijd erg op mijn gemak, ze blijft altijd rustig en neemt echt uitgebreid de tijd om je te leren kennen en samen te zoeken naar wat voor jou werkt. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs gehaald! Roos, super bedankt! 🙂
Sandra de Jonge Sandra de Jonge uit Dongen schreef op mei 5, 2019 om 10:19 am:
Ik als moeder van een zoon met klassiek autisme, kan rijschool Roos van harte aanbevelen! Mijn zoon had, na de nodige rijlessen/ medische keuringen/ rijtesten, bijna geen vertrouwen meer in het behalen van zijn rijbewijs, en heeft het meerdere malen willen opgeven. Hij zag het niet meer zitten. Uiteindelijk bij rijschool Roos terecht gekomen, en zij heeft hem langzaam maar zeker meer vertrouwen gegeven. Door haar rustige manier van uitleggen, de juiste benadering werd hij steeds positiever. Hij durfde zelfs, vanaf de 3e rijles alleen met haar in de auto. ( voorheen heb ik ruim 2 jaar lang iedere week meegereden) En wat wij eigenlijk niet meer voor mogelijk hielden, gebeurde toch: na een eerste aanvraag van Roos, slaagde hij!!! Maandag mag hij zijn rijbewijs ophalen, en vol vertrouwen kan hij gaan rijden! Roos, bedankt voor alles, jij hebt zijn wereld een heel stuk groter gemaakt!
Delano Zijlmans Delano Zijlmans uit Dongen schreef op mei 4, 2019 om 1:48 pm:
Roos is heel lief, rustig en legt alles goed uit! Bedankt voor de lessen Roos!
Lisa Loonen Lisa Loonen uit Oosterhout schreef op april 16, 2019 om 2:21 pm:
Ik ben erg tevreden over de rustige en fijne manier van het lesgeven. Ik heb hele fijne en gezellige rijlessen gehad en ga deze ook zeker missen. Bedankt Roos voor de leuke rijlessen.?
Thimo Thimo uit Oosterhout schreef op april 15, 2019 om 7:18 am:
Roos bedankt voor de leuke lessen. Je had altijd goede tips en verbeterpunten en legde deze duidelijk uit. Ook liet je mij steeds meer zelf dingen oplossen waardoor je zelf meer vertouwen krijgt. Erg bedankt Roos
Stefan Stefan uit Oosterhout schreef op februari 12, 2019 om 6:03 am:
Bedankt voor de mooie tijden en de rust die jij mij gaf terwijl ik bij je leste ! Je bent een topper roos zonder jou had ik niet geweten of ik dit kon halen bedankt nogmaals ❤️
Thijs Thijs uit Oosterhout schreef op september 21, 2018 om 1:21 pm:
Roos bedankt voor alle lessen! Ben in twee keer geslaagd en ik heb deze rijschool als een goede ervaren
Emma Emma uit Oosterhout schreef op september 10, 2018 om 4:59 pm:
Veel geleerd van de rijlessen van Roos. Roos kan alles op een geduldige en rustige manier uitleggen. Je voelt je op je gemak in de auto, en bent niet bang om fouten te maken. Bedankt Roos! ?
Ada.de zeeuw Ada.de zeeuw uit Oosterhout schreef op augustus 27, 2018 om 3:38 pm:
Dag Roos, Morgen de laatste autorijles voor Piet.Piet heeft 20 september een onderzoek bij neuroloog in Breda van het CBR.We wachten maar af of hij goed wordt gekeurd.Bedankt voor de lessen en groetjes van ADA
Evi Geraeds Evi Geraeds uit Oosterhout schreef op juni 30, 2018 om 9:37 am:
Erg tevreden over de kwaliteit van de lessen. Roos geeft duidelijke aanwijzingen en zal altijd rustig blijven. Door genoeg tijd te nemen voor de voorbereiding kon ik mijn praktijkexamen in 1 keer halen!
Nicole Broeders-Krijnen Nicole Broeders-Krijnen uit Made schreef op mei 16, 2018 om 11:57 am:
Roos is een heel rustige instructrice, en haar rust wordt geprojecteerd, waardoor je zelf ook heel rustig bent. Een heel fijne ervaring. Geslaagd voor mijn 1e rijexamen, Roos, heel erg bedankt, en tot over ongeveer een jaar, als mijn dochter mag gaan lessen!
Ada.de Zeeuw-Kraaijeveld Ada.de Zeeuw-Kraaijeveld uit oosterhout schreef op mei 7, 2018 om 11:22 am:
Door de goede en rustige autorijlessen van Roos Hamelink kan ik weer vlotter in Oosterhout en omgeving op pad!!!Roos heel erg bedankt!!!
Marieke Marieke uit Waalwijk schreef op april 13, 2018 om 6:02 pm:
Inmiddels heb ik alweer een halfjaartje mn rijbewijs. Het autorijden gaat harstikke goed, dankzij alle leerzame en gezellige lessen die ik van Roos heb gehad, bedankt!
Janneke Janneke uit Waalwijk schreef op april 13, 2018 om 4:43 pm:
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn eerste rijexamen! Bedankt voor de goede en gezellige lessen. Roos is een heel rustige instructeur waardoor ik mij altijd erg op mijn gemak voelde tijdens de rijlessen.
Julia Julia uit Oosterhout schreef op maart 1, 2018 om 3:12 pm:
Leuke en goede lessen gehad bij Roos, tweede keer geslaagd! Ik kijk terug naar een goede en gezellige periode.