Praktijk

Bij de kennismaking rijd je een eenvoudige route en bekijken we daarna samen jouw mogelijkheden.
Tijdens de praktijklessen leer je volgens een duidelijk gestructureerd plan alle vaardigheden die je nodig hebt om vlot, veilig en zelfstandig te kunnen autorijden. Daarna ga je als voorbereiding op je examen een tussentijdse toets doen bij het CBR . Deze rit bespreek je met de examinator. Zo heb je een goed idee hoever je bent met je rijopleiding. Het examen ga je doen als je vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.
Ben je in het bezit van je rijbewijs? Door diverse redenen kan het voorkomen dat je behoefte hebt aan extra les. Samen kunnen we bespreken hoe je met veel vertrouwen weer lekker kunt autorijden.
Uit de praktijk weet ik als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat je jezelf in de auto op je gemak voelt. Dit zal een duidelijk onderdeel zijn waar tijdens de lessen aandacht aan wordt besteed.
Vanaf de start houden we samen OOG voor je ontwikkeling. Door elkaar op de hoogte te houden van belangrijke omstandigheden kunnen we optimaal samenwerken om je doel te bereiken.

Theorie